AA Drink Energy Gel

Levering in 1 - 2 werkdagen
Prijs: €1,55 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Dit product is momenteel niet voorradig

AA Energy Gel

AA Drink Energy Gel met RIBOSE.

Door de unieke samenstelling van AA Drink Energy Gel krijg je:

+ Energie tijdens het sporten door de grote hoeveelheid glucose
+ Een sneller herstel van je lichaam na het sporten door ribose
+ Een oppepper voor je algemene conditie door 9 essentiële vitamines

1. Glucose: de snelste suiker

Glucose is de primaire brandstof voor de cellen. Een duursporter heeft langdurig een hoog bloedsuiker gehalte (de hoeveelheid glucose in het bloed) nodig om goed te kunnen blijven presteren. Maar voor iedere sporter geldt dat het van belang is om tijdens grote inspanningen te zorgen voor voldoende glucose in het bloed.
2. Ribose: de energie aanjager

De officiële naam voor ribose is D-ribofuranose; dit is een eenvoudige vijfkoolstof suiker die gevonden wordt in elke cel van het menselijk lichaam. Het is een essentiële bouwsteen van de energie molecuul ATP. Om een zo hoog mogelijke lichamelijke prestatie te leveren moeten het hart, de spieren en de andere weefsels een gezonde hoeveelheid ATP hebben. Onder normale omstandigheden is de beschikbaarheid van Ribose als bouwsteen voor het ATP geen probleem, maar wanneer het hart en de spieren worden uitgedaagd door hoogspanning, heeft het lichaam een extra stoot ribose nodig om het ATP-niveau te herstellen. Dan neem je dus AA Drink Energy Gel. Daarna krijg je een sneller herstel van je ATP niveau door de ribose.

JE KUNT AA DRINK ENERGY GEL DUS ZOWEL TIJDENS ALS NA HET SPORTEN GEBRUIKEN!
3. Negen essentiële vitamines

Aan AA Drink Energy Gel zijn de volgende essentiele vitamines toegevoegd: vitamine B1, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine E, biotine, niacine, pantotheenzuur, provitamine A. Vooral wanneer je dagelijks intensief traint, kan de behoefte van een aantal vitamines verhoogd zijn. Een goede vitamine status in het lichaam is noodzakelijk om optimaal te presteren. Een tekort kan leiden tot een verminderde conditie en dus tot prestatie verlies. In 1 zakje AA Drink Energy Gel zit 20 procent van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan de genoemde vitamines.
Test

AA Drink Energy Gel is uitgetest door verschillende sportteams, waaronder het AA Drink / Leontien.nl Cycling Team onder leiding van Leontien van Moorsel. Alle sporters die het product gebruiken zijn unaniem enthousiast erover.

Reviews

Schrijf een review

AantalKortingPrijs per stuk
1€0,00€1,55
6€0,08€1,47

Tags:

© 2019 Awinner.nl

Onderdeel van Wielervoeding.nl