Concap Bomba - 25ml

EAN: 7426856209535
Levering in 1 - 2 werkdagen
Prijs: €2,05 €2,29 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Dit product is momenteel niet voorradig

Een totaal nieuwe formule dat een nieuw elan geeft aan de gekende energie shots. Anders dan de andere energie shots geeft de concap Bomba drink ampullen een directe en tevens een langdurige energie boost. Deze onderscheidt zich van de andere ook omwille de bijna weinig of geen nevenwerkingen die men er van krijgt. De sporters die deelnamen aan de testen in de ontwikkeling merkten in de competitie er een opmerkelijke prestatie verbetering door. Geschikt voor zowel korte als in duursporten, enkel het gebruik dient dan aangepast te worden. Zie gebruik en dosering.

GEBRUIK EN DOSERING

Gebruik voor een korte tot 90 minuten training of wedstrijd  1 drink ampullen 5 tot 10 minuten voor men start. Competite sporters kunnen nog 1 tot 2 concap boost capsules extra 1 uur voor men begint gebruiken.

Sporten tot 3 uur lang, drink 1 ampullen na 1 uur activiteit. Combineer ook 2 extra capsules boost een 45 minuten voor vertrek indien men naar maximaal resultaat streeft. Resultaat garantie.

Ingrediënten
Water, glucose syrup, fructose syrop, citric & ascorbic, natural en natural identical flavors, sucralose, sodium benzoate, potassium

Reviews

Schrijf een review

Tags:

© 2023 Awinner.nl

Onderdeel van Wielervoeding.nl