Concap Force 1 - 120 caps

Levering in 1 - 2 werkdagen
Prijs: €31,95 €38,25 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Dit product is momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

Ondersteunt bij sporters de krachtopbouw of het herstelvermogen bij intensieve training en wedstrijdperiodes. Bevorderd ook het recuperatie vermogen bij niet sporters die een actief leven lijden met en zonder stres. Tevens is de Force 1 formule bevorderend voor het libido. Geeft ook meer levenslust. Tevens wanneer men bv. een mindere mentale en fysieke periode heeft, gaat men binnen de 5 à 6 dagen reeds opmerkelijk herstel ervaren. Concap Force 1 is een legaal niet-hormonaal product dat op natuurlijke wijze het testosteron ondersteunt. Dit bevordert de spierkracht en remt de spierafbraak. Door zijn specifieke samenstelling van adaptogene planten, igeeft Force 1 een ondersteunend effect. Bovendien is het ideaal tegen stress en verhoogt Force 1, zowel de psychische als de fysieke kracht, en het uithoudingsvermogen.

GEBRUIK EN DOSERING

Gebruik gedurende 3 tot 4 weken CONCAP FORCE 1 voor optimaal resultaat naar kracht en herstel. Bij voorkeur 3 tot 4 caps voor ontbijt en 2 tot 3 caps rond 17 u. Kan perfect gebruikt worden in combinatie met CONCAP SPORT of CONCAP FORTE. De positieve effecten zijn merkbaar na een 5 à 7 dagen. Men kan best 1 tot 2 weken na een kuur een pauze nemen voor te herbeginnen met een nieuwe kuur. Kuur heeft maximaal 7 weken effect.

Ingrediënten
450mg koffiestruikextract (Coffea arabica), 250mg Tribulus Terrestris, 50mg Maca
CONCAP FORCE 1 bevat het kruid Tribulus Terrestris. Dit kruid zorgt er op natuurlijke wijze voor dat de testosteron-spiegel in het lichaam verhoogt. Testosteron is het mannelijke geslachtshormoon dat de eiwitsynthese verhoogt (anabole werking). Je kracht neemt toe, waardoor je trainingen effectiever kan uitvoeren, wat resulteert in meer spiermassa en spierdefinitie. Tribulus Terrestris is een uitermate effectief alternatief voor anabole steroïden.

Reviews

Schrijf een review

Tags:

© 2020 Awinner.nl

Onderdeel van Wielervoeding.nl