Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op Awinner.nl worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan Awinner.nl niet verantwoordelijk worden gesteld. Awinner.nl houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op Awinner.nl genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 9% btw, en exclusief verzendkosten.

Bijdrage aan de verzendkosten

Uw bijdrage aan de verzendkosten voor Nederland en België is €4,95. Meer landen kunt u op deze pagina vinden. Vanaf een bestelling van €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Verzending

Awinner.nl zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender. Awinner.nl is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopieerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan Awinner.nl. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan Awinner.nl. Zonder schriftelijke toestemming van Awinner.nl is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

© 2020 Awinner.nl

Onderdeel van Wielervoeding.nl