SIS GO Hydro - 20 tabs

Levering in 1 - 2 werkdagen
Prijs: €10,45 €11,49 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Dit product is momenteel niet voorradig
Selecteer de gewenste smaak:

SIS Super Hydro

Superhydro heeft praktisch geen calorieen (slechts 15 kCal per liter) en is daarom de perfecte oplossing om vocht op te nemen en daarbij de inname van calorieen te minimaliseren.

Superhydro is bijzonder geschikt om vocht op te nemen tijdens intensieve inspanning in de hitte door de hoeveelheid natrium (30 mmol/l = 0,700 gram/l). Superhydro zal verkrijgbaar zijn in de smaken limoen en bessen.

Superhydro is ontwikkeld in samenwerking met het beste zeil team ter wereld (het zeil team van Groot Brittanie) in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Het probleem van de zeilers was dat ze attent en gehydrateerd wilden blijven tijdens het wachten voor de start van een wedstrijd voor lange perioden in de hitte en vochtigheid. Go gels en de SiS energie dranken (Go electrolyte en PSP22) waren perfect voor tijdens de wedstrijd, maar als je te veel calorien inneemt tijdens het wachten voor de start (wat soms enkele uren kon duren) zeilers lopen het gevaar om zwaarder te worden met het gevolg dat de boot langzamer gaat. SiS sportvoeding werd vervolgens gevraagd of er een drank gemaakt kon worden met minder calorien. Het resultaat is Superhydro en de resultaten van de Britse zeilers tijdens de Olympische Spelen in 2008 hebben aangetoond dat Superhydro zeer succesvol is geweest als ‘part of their ritual’!

Superhydro kan ook gebruikt worden voor ‘nuchter trainen’. Nuchter trainen is het trainen op een lege maag of met zeer weinig koolhydraten om de vetbranding te stimuleren. Superhydro werd vorig jaar al gebruikt door Astana voor rehydratatie tijdens de Tour de France en de Giro. Kan ook prima gebruikt worden om de electrolyten hoeveelheid in Go Electrolyte en/of PSP22 te verhogen in extreme omstandigheden zoals erg hete dagen, Ironman triathlons in de hitte en cyclosportieven in de hitte

Reviews

Schrijf een review

AantalKortingPrijs per stuk
1€0,00€10,45
6€0,52€9,93

Tags:

© 2018 Awinner.nl

Onderdeel van Wielervoeding.nl